Bingo websites vergelijken

Bij het spelen van bingo op het internet is de eerste keuze van een bingowebsite cruciaal voor het verloop van je online bingocarrière. Kies je voor een onbetrouwbare partij, dan kan die carrière weleens heel kort zijn. Geld storten kan direct, maar geld uitbetaling: ho maar! Kies je voor een betrouwbare bingowebsite, dan kun je zomaar maanden of jaren achter elkaar leuke avonden, middagen en ochtenden vullen met vertier en (ont)spanning. Daarom is bingo websites vergelijken de eerste stap die je moet nemen. Selecteer niet lukraak een bingo website!

Maar waar moet je dan op letten? Maak gebruik van een zoekmachine, zoals Google, en je zal zien dat er tientallen bingo websites zijn die om aandacht schreeuwen. Exclusieve bonussen bij de één en een welkomstbonus bij de ander.

3 Factoren voor bingo websites vergelijken

BingoPassie.nl gaat je helpen bij de vergelijking. In het vervolg gaan we in op de belangrijkste factoren:

  • Reputatie / betrouwbaarheid
  • Stortingsmethoden
  • Promoties

Reputatie en betrouwbaarheid

Bingo websites vergelijkenVeiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut noodzakelijk bij online bingo. De reden daarvoor is dat er best wat geld in het bingo wereldje omgaat. Het geld dat je stort moet veilig overgemaakt kunnen worden. De bingosite moet het geld een tijdje bewaren in de vorm van een saldo. Daarna moet het geld weer veilig uitbetaald kunnen worden.

Een betrouwbare bingosite is ook van belang. Je wil namelijk uitgaan van eerlijk spel en niet gemanipuleerde bingospellen. Niet dat één fictieve speler extreem veel bingoronden wint of dat de bingosite jackpots niet uitbetaalt.

Dit kun je echter niet van de buitenkant beoordelen. Daarvoor moet je nagaan wat de reputatie van de bingowebsite in de markt is. Duizenden spelers hebben voor dezelfde keuze als jou gestaan en een keuze gemaakt. Leer van hun positieve en negatieve ervaringen en schat de reputatie van de bingowebsite in. Let er vooral op dat ze een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit hebben.

Betaalmethoden

Hoe wil je voor echt geld bingo gaan spelen als er geen enkele mogelijkheid is om het geld over te maken? De selectie van stortingsmethoden is daarom wel van belang, zelfs noodzakelijk. Bij Nederlandse vergunninghouder staat iDEAL altijd bovenaan, maar wat als je geen beschikking hebt over een Internetbankieren app of zelfs geen Nederlandse bankrekening hebt? Dan moet je een alternatief hebben. Je wil dan met je creditcard (VISA of Mastercard) betalen of met een internetwallet (Neteller). Hoe dan ook, controleer welke stortingsmethode de bingowebsite heeft bij het bingo websites vergelijken. Dat bespaart je heel veel tijd als later blijft dat jouw gewenste methode er niet is.

Promoties

Promoties BingositesDe promoties van bingosites zijn een tweede factor om rekening mee te houden bij het bingosites vergelijken. Ze zijn er in alle vormen en maten. Gratis geld, welkomstbonus, stortingsbonus, cashback, VIP-programma’s, loyaliteitschema’s, etc. De belangrijkste zijn echter gratis geld en welkomstbonus.

Gratis geld aanbieding

Wat is de ultieme manier om heel veel spelers naar je bingowebsite te lokken? Exact, geef ze gratis geld! Dit doen bingowebsites met kleine bedragen, waarvan nieuwe bezoekers redelijke geldprijzen kunnen winnen. Je moet dan denken aan € 5 gratis en de maximaal uit te betalen winst is € 50. Spelen om echt geld is toch veel leuker dan met speelgeld, ondanks dat het om kleine bedragen gaat?

Welkomstbonus

Voor bingospelers die bereid zijn meer geld neer te leggen zijn er voordelige welkomstbeloningen. Maak bijvoorbeeld € 100 over naar de bingowebsite en krijg € 100 extra als speeltegoed om bingoloten voor te kopen. Dit zijn geen fictieve bedragen, want dit is een gemiddelde bingowelkomstbonus.