Bingo Gratis

Bingo GratisIedereen wil wel bingo gratis spelen en ondertussen kans maken op echte geldprijzen. Bingosites geven zeker wel een optie om een klein bedrag aan nieuwe klanten te spenderen. Dat doen ze om klanten aan te trekken en te binden.

Gratis bingokamers

Een aantal online bingo sites geven je de mogelijkheid om exclusief toegang te krijgen tot een gratis beginner bingokamer. In die kamer kun je de basis van online bingo leren kennen. Daarnaast speel je zonder geld in te zetten met kans op echte cashprijzen. Maar helaas: vaak heb je slechts een beperkt aantal dagen, meestal 7 tot 14 dagen, om in deze bingokamers te mogen meedoen.

Ook zijn er bingosites die op bepaalde uren van de dag open de gratis bingokamers openen. Een voorbeeld is een bingosite dat een kamer om 22:00 ’s avonds opent. In die ruimte geven ze € 50 weg en daarvoor hoeft men niets te hebben. Het enige wat je gedaan moet hebben is € 25 storten in de 24 uur daarvoor. Alleen storten, geen verplichting tot het aankopen van loten. De verdeling van de € 50 is € 10 voor de eerste lijn, € 15 voor de tweede lijn en € 25 voor een volle kaart.

Bingo Gratis € 5

Bingokamers waarvoor je niet hoeft te betalen zijn leuk, maar zijn niet de gehele dag open en beperkt toegankelijk. Gelukkig zijn er ook nog een aantal bingowebsites die voor de bingo gratis € 5 aanbieden. Met dat bedrag kun je loten aanschaffen voor kleine bedragen en deelnemen aan de bingokamer naar keuze. Je kunt winst behalen, maar om de winst toe te kunnen eigenen moet je nog wel meer bingoloten kopen. Vaak staat er dan in de voorwaarden dat voor een x-bedrag bingoloten moeten worden aangekocht. Mogelijk staat er ook een maximum op de uit te keren winst.