Bingo Gratis

Bingo GratisIedereen wil wel bingo gratis spelen en ondertussen kans maken op echte geldprijzen. Helaas is dat dat jaren het geval geweest, totdat verschillende bingosites zich uit Nederland terugtrokken. Zij spendeerden een klein bedrag aan nieuwe klanten. Dat doen ze om klanten aan te trekken en te binden. Een klassieke win-win situatie waarbij de bezoeker gratis online bingo kon spelen en de bingosite nieuwe bezoekers kreeg. Hopelijk is dit vanaf 2021 weer mogelijk. Hoe werkte het?

Gratis bingokamers

Een aantal online bingo sites gaven je de mogelijkheid om exclusief toegang te krijgen tot een gratis beginner bingokamer. In die kamer kon je de basis van online bingo leren kennen. Daarnaast speelde je, zonder geld in te zetten, met kans op echte cashprijzen. Maar helaas: vaak had je slechts een beperkt aantal dagen, meestal 7 tot 14 dagen, om in deze bingokamers te mogen meedoen. Daarna had je twee keuzes: vertrekken of geld storten. De ene speler kwam nooit meer terug, maar velen gingen ter ontspanning voor echt geld verder spelen.

Ook waren er bingo websites die op bepaalde uren van de dag de gratis bingokamers openden. Een voorbeeld was een bingosite dat een kamer om 22:00 ’s avonds opende. In die ruimte gaven ze € 50 weg en daarvoor hoefde men niets te hebben. Het enige wat je gedaan moest hebben is € 25 storten in de 24 uur daarvoor. Alleen storten, dus geen verplichting tot het aankopen van loten. De verdeling van de € 50 was € 10 voor de eerste lijn, € 15 voor de tweede lijn en € 25 voor een volle kaart.

Bingo Gratis € 5

Bingokamers waarvoor je niet hoeft te betalen zijn leuk, maar zijn niet de gehele dag open en beperkt toegankelijk. Er waren echter ook nog een klein aantal bingowebsites die voor de online bingo gratis € 5 aanbieden. Met dat bedrag kon je loten aanschaffen voor kleine bedragen en deelnemen aan de bingokamer naar keuze. Je kon winst behalen, maar om de winst toe te kunnen eigenen moest je nog wel meer bingoloten kopen. Vaak stond er dan in de voorwaarden dat voor een x-bedrag aan bingoloten moeten worden aangekocht. Soms stond er ook een maximum op de uit te keren winst.